Підсумки Тижня безпеки дорожнього руху

Відповідно до листа Міністерства охорони здоров’я України, листа  Управління освіти   виконавчого комітету Рівненської міської ради № вих- 423/01 21/2303.05.2023 року, плану РНРЦ  «Особлива дитина» на 2022-2023 навчальний рік та з метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, у РНРЦ «Особлива дитина» 15.-19.05.2023 року було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху. Упродовж тижня  організовувалися та проводилися  з учнями виховні заходи з питань повторення знань з безпеки дорожнього руху у формі бесід, зустрічей, вікторин, конкурсів, заочних подорожей, уявних мандрівок.

19 травня з учнями 4- Б класу проведено Толкачовою С.І., вихователем ГПД годину безпеки «Дорога зі школи додому», а з учнями   5- Б класу Сабадир С.А. організовано  вікторину «Безпечний рух».

Під час тематичного тижня здобувачі освіти самостійно моделювали ситуації  щодо тематики тижня. Учні 1-4 класів  повторили  і закріпили знання про поведінку пішохода  на дорозі. Пригадали як  правильно переходити дорогу. Школярі не тільки закріпили  знання  про правила дорожнього руху, але у них формувалося  ціннісне  ставлення до себе та інших учасників дорожнього руху, до власного здоров’я.