В День святого Миколая трапляються дива

19 грудня у РНРЦ “Особлива дитина” традиційно було організовано майстерню святого Миколая. У заході взяли участь: секретар міської ради В.Шакирзян, начальник управління освіти Б.Турович, заступник начальника управління освіти В.Харковець, депутат міської ради К.Марчук, заступник директора Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості Р.Бодренко. В.Шакирзян звернувся до учасників заходу зі словом привітання та подарував солодощі, канцелярське приладдя. Найбільше порадувала школярів звістка про автобус, облаштований висувним пандусом. Адже, відтепер буде можливість  реалізовувати освітні проєкти щодо профорієнтації. Завдяки добрим чарівникам, діти переконалися, що дива трапляються, тільки потрібно вірити і надіятися.

В майстерні панувала творча казково святкова атмосфера. Майстри Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості організували майстер-клас для учнів з оздоблення імбирного печива. Школярі мали прекрасну нагоду взяти участь в інших майстер-класах  з виготовлення новорічних прикрас на ялинку: сніжинок, гномів. Також було організовано майстер-клас з виготовлення листівок у техніці ізонитка.

Спеціалісти  Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості усім бажаючим  учасникам заходу зробили зачіски.

Учні виконували пісні про святого Миколая, розказували вірші, танцювали. Настрій в усіх був святковий.

Виготовлені роботи в майстерні  буде передано  до різдвяно-новорічних свят воїнам ЗСУ.