“Без Батьківщини життя – життя”

Саме такі слова Василя Сухомлинського стали гаслом до свята приуроченого Міжнародному дню людей з інвалідністю. Незважаючи на війну,  живемо і прагнемо якнайшвидшої перемоги! Отож, не зраджуючи традиціям закладу, вирішили цьогоріч теж привітати найталановитіших вихованців закладу.

Святкову програму  відкрив  заступник начальника управління освіти Василь Харковець. Особливе вітання  школярі отримали від голови міста Олександра Третяка.

 

Вихованців привітали  їх вірні друзі:  заступник  директора Рівненського центру  професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості Руслана Бодренко, головний спеціаліст управління Державної  міграційної служби в Рівненській області Валентина Іванюк, депутат міської ради Катерина Марчук.

Приємно, що до свята долучилися гості  з Німеччини, які не тільки принесли подарунки, але й заспівали вітальну пісню для учасників святкового дійства.

Усі разом виконали славнозвісну пісню “Червона калина”.

Упродовж святкової програми до учасників заходу звучали слова видатного педагога В.Сухомлинського. Як завжди, чітко, влучно, торкаючись кожного серця.«Батьківщина — це ласкава і вимоглива мати. Батьківщині, як рідній матері, боляче, коли ти не станеш справжньою людиною. Живи і працюй так, щоб Батьківщина гордилась тобою»,«Людина народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний»,«Патріотизм – почуття саме сором’язливе і делікатне … Побережи святі слова, не кричи про любов до Батьківщини на всіх перехрестях. Краще мовчки працюй в ім’я її блага і могутності».

Усі мали чудову нагоду  насолодитися   виставками  творчих робіт Марини Усенко та Євгенії Литвиненко.