Благодійний проєкт “Особливе великоднє дерево”

28 квітня у закладі  було організовано благодійний  проєкт «Особливе великоднє дерево». Захід проведено з метою реалізації Програми національного виховання в закладах освіти на 2020-2025 роки, виховання здобувачів освіти на цінностях, пробудження у них пізнавального інтересу до вивчення культурних надбань українського народу, розвитку творчих здібностей, бажання зберігати та відтворювати родинні обряди, виховання  поваги до своєї національної культури.

Участь у святковому дійстві взяли: Шакирзян В.В., секретар Рівненської міської ради, Сичик К.І., заступник начальника управління освіти.

Перед учасниками заходу виступив з вітальним словом  Шакирзян В.В., який побажав усім любові до Бога, любові один до одного. Сичик К.І. теж звернулася до присутніх зі словами-вітання і побажала на передодні пасхальних свят миру, здоров’я. За участі випускників закладу, учнів 9-Б класу  Віктор Володимирович Шакирзян кожному учаснику проєкту вручив солодкий сувенір.

Працювало одночасно  сім творчих студій:  студія танцю на візках «Об’єднані серця»(керівник Нагорна О.Б.),  студія вокалу «Великодні дзвіночки» (керівник Трофімчук О.Б.), корекційно-творча студії  «Ізонитка» (керівник Левчук М.О.), студії  «Декупаж» (керівник Щепковська Л.М.) та «Печворк» (Мазурок В.В.), мистецька студія «Декор смаколиків» (керівник Клімова В.В.),  арт-студія випускників закладу (керівник Марчук М.І.).

 

     

Прокопчук С.М., заступник з НВР