Гордість закладу – 2020!

Щороку 3 грудня у Рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина» відбувається   святкова  програма, де відзначають  талановитих дітей закладу.  Захід приурочують  Міжнародному дню людей з  інвалідністю, який відзначають в усьому світі.

За високі досягнення у творчих конкурсах, спортивних змаганнях,  перемогах в інтернет-олімпіадах директор Ольга Петух вручила  обдарованим дітям  закладу статуетки переможця  і Дипломи.

Нагороди отримали:

Кукуруза Дмитро, учень  6-Б класу за спортивні досягнення. Дмитро бере участь у Всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики. У нього на сьогоднішній день є 15 медалей і 6  із них «золоті».

Середа Віталій, учень 8-Б класу, за здобутки у навчанні. У його особистій колекції 71 нагорода  за перемоги у конкурсах, інтернет-олімпіадах (дипломи, сертифікати, грамоти). 29 з них учень отримав цього року. У листопаді 2020 року Віталій успішно взяв участь у Всеукраїнському конкурсі  від «ГО  Українського  науково-дослідного та освітнього центру вивчення Голодомору»  HREC  (Holodomor Research and Education), представивши   пошукову роботу «Солідарність і взаємодопомога у стратегіях виживання та опору в епоху Голодомору». Його праця високо відзначена організаторами конкурсу  в номінації «Кращі дослідницькі та мистецькі роботи учнів закладів загальної середньої освіти», під номінація «Кращі роботи  учнів 5-8 класів» – Диплом 1 ступеня та грошова винагорода 5 тис. грн.

Усенко Марина, учениця 6-А класу, за досягнення у царині творчості. Школярка дуже творча і талановита. У чарівних  руках дівчини шматок пластиліну чи  глини вмить перетворюється на будь-якого мультиплікаційного героя. Марина малює картини, але ліпка – її улюблене заняття. Високу оцінку її роботам дали учасники Міжнародної медико-педагогічної конференції  у 2018 році.

Козловська Катерина, учениця 8-Б класу, за участь у Всеукраїнських інтернет-олімпіадах. Катерина здобула багато перемог у творчих конкурсах. Вона – активний учасник  усіх концертних програм, загальношкільних заходів, міських фестивалів творчості дітей з особливими освітніми потребами.

Кузьмін Кирило, учень 9-Б класу, за високі досягнення у творчості (вокал). В репертуарі Кирила пісні С.Вакарчука, Скрябіна. Під час нагородження, учень  виконав пісню  «Закохані»  (гурт Був’є).

Ольга Володимирівн  привітала  усіх  і побажала   міцного здоров’я,   успіхів у навчанні, перемог у спорті та творчості,  здійснення мрій.

У виконанні учнів закладу для переможців звучали музичні вітання: пісні «Даруйте добро» (учні 6-7 класів), «Малесенькі долоньки» (учениця 3-Б класу Марія Маляр). рихованців закладу на візках. Родзинкою програми став танець на візках «Вальс квітів».

Кожен присутній на заході мав добру нагоду  придбати картину, яку  створили  юні художники закладу.

Усі учасники заходу отримали позитивний емоційний заряд енергії  для подальшої  творчої діяльності.

Прокопчук С.М., заступник директора з НВР

Фотоматеріали: Чиж О.Г., класний керівник 6-Б класу