Відзначаємо 33-тю річницю техногенної катастрофи на Чорнобильській АЕС

33 роки минуло з дня страшної техногенної катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції. З метою відзначення річниці Чорнобильської катастрофи у Рівненському навчально-реабілітаційному центрі “Особлива дитина” 25-26 квітня 2019 року було організовано ряд виховних заходів.

Уроки пам’яті, виховні години,  години спілкування, ранкові кола,   виставка книжково-ілюстративного матеріалу у шкільній  бібліотеці проводилися з метою не тільки  пригадати події , які відбулися на Чорнобильській АЕС 26 квітня 1986 року, але й вшанувати пам’ять тих, хто не пожалів власного життя заради благополуччя інших.

 

Класні керівники  організували з учнями години класного керівника, на яких висвітлювалися події 33-річної давності.

Вихователі ГПД організували та провели на високому методичному рівні заходи, які сприяли пізнавальному розвитку дітей з особливими освітніми потребами. Сахнюк В.В. з учнями 8-Б, 9-Б класів провела історичну годину «Сумні дзвони Чорнобиля».  Матушевська Т.В. з учнями 5-А  класу  урок пам’яті «І лине Чорнобильський дзвін». В’юн Л.П. з учнями  7-Б,9-Б класів організувала вечір-реквієм «Чорнобиль –  наш біль». Толкачова С.І. зі школярами 4-Б класу організувала годину спілкування «Мужність і біль Чорнобиля». Мазурок В.Б. інтегроване заняття «Дзвони Чорнобиля». Невинна Л.М. ,  Горбова Г.К. провели  бесіду з учнями 1-А  та 3-А класів  «Уроки  Чорнобиля». Дворак Л.М., Рудницька О.В. з учнями 2-Б,  2-А, 3-В класів провели годину пам’яті «Чорнобиль – наш біль».

Ковальчук Н.Є. організувала з учнями  4-А класу годину пам’яті «Біль Чорнобиля». Муляр Н.П. провела інформаційну годину з учнями 1-В класу «Чорнобиль… Треба пам’ятати».  Ільчук О.С. та  Кравчук О.В. провели з учнями 6-А та 6-Б класів виховну годину «Памятаємо Героїв Чорнобиля».

 

Сабадир С.А., педагог-організатор

Катеринич В’ячеслав, учень 8-Б класу