Найбільше у світі щастя – мир

21 вересня 2018 року у закладі було організовано виставку малюнків учнів 1-4 класів «Ми за мир!»  Створюючи  малюнки, найменші школярики дізналися, що  голуб  є  загальновідомим символом миру.

Вчитель образотворчого мистецтва  Теренчук О.Ю. повідомила дітям про те, що  зображення цього птаха використав  Пабло Пікассо для емблеми Всесвітнього конгресу послідовників  миру.

Щасливе дитинство можливе лише тоді, коли є мир. Без миру не може бути майбутнього.

Ці істини пізнавали вихованці Рівненського навчально-реабілітаційного центру  «Особлива дитина»,  долучившись до Всеукраїнської  кампанії  «Голуб миру».

Прокопчук С.М., заступник директора з НРР, звертаючись до дітей,   звернула увагу на те, що  День миру привертає   увагу  людей всього світу  до питань принципів добра, любові один до одного, гуманності, свободи і поваги.

У танцювально-пісенному флеш-мобі  «Нам потрібне мирне небо» взяли  участь учні 1-9 класів і педагоги закладу.

Закінчилося дійство тим, що учні 1-х класів за допомогою надувних кульок,  випустили в небо паперових голубів, які самі ж і створили на групі продовженого дня.

Голуби все вище і вище піднімалися у голубу блакить неба,  а  школярі вголос вимовляли своє заповітне бажання – жити у мирі і злагоді!

Сабадир С.А., педагог-організатор

Катеринич Вячеслав, голова Шкільної Ради

Фото: Дундюк Л.М., практичний психолог, Мазурок В.Б., вихователь ГПД